kpn vvv bonnen

te zetten in goederen waar zij behoefte aan hebben. Een VVV bon is immers geen geld, en ik denk niet dat je een VVV bon kan zien als een relatiegeschenk aan iemand anders. Lees meer Melding maken van een slechte service Gamma Ik heb afgelopen week bij e coupon spa fruit de online webshop van gamma een bestelling geplaatst. Ik kom ook bijna nooit in winkels die wel VVV bonnen accepteren, maar geef daar zo weinig uit omdat ik koop wat ik nodig heb en dus geen troep. Misschien dat Dirk, de vvv-bonnen dan alsnog uit het overzicht wilt halen, zodat de eff. Dus echt als een extraatje bovenop het abonnement. Reageer Voor 40 euro kan je er ook een leuk telefoontje bij leveren. Een VVV-bon wordt kennelijk nog net wel geaccpeteerd.

Je kunt het wel weergeven bij overige. Er werd ook over bijvoorbeeld extra beltegoed van Orange gesproken, waarbij sommige providers dat als korting op het totaalbedrag inboekten (Dirk oordeelde ook daarbij: neem maar op als extraatje; niet in cashback). Het waardeverschil tussen verschillende personen is daarom gering, voor de een is een VVV-bon van 10 euro echt 10 volle cash euro's waard, voor een ander misschien maar 9 euro, maar veel lager zal het niet zijn. 25) -Een maximum bedrag van de cashback mag uit VVV-bonnen bestaan (bijv. Mijn vraag is kan dit zomaar? Zo nee: laat het ding dan bij de cashback achterwege. 2010 om 10:27 125 Antwoorden / 2 Vragen 0 Inderdaad doet Hema normaal niet moeilijk als je iets terug komt, dan krijg je het geld terug, maar dat is als je met geld betaald.

Reageer Nu in sommige gevallen geen cashback mag lijkt het me leuk om dan een aantal 5 euro VVV bonnen daarvoor in de plaats te geven. Ze zijn immers redelijk goed te besteden bij veel bedrijven. Maar daar gaat het toch om op TV of niet? Daarmee is een VVV-bon in als cashback binnen enkele weken (de tijd dat het duurt voordat je een aankoop doet in een dergelijke winkel) precies evenveel waard als een acsh tientje. Reageer, volgens mij heeft Dirk destijds ook geconcludeerd,.a.v. (foute bestelling?) Als ik die VVV bij de supermarkt kan inleveren OK, dan is het een aardig gebaar. Kan ik met een VVV bon ook korting op mijn abonnementsgeld voor adsl krijgen? Per maand" en daar gaat het om! Kun je ze wel inleveren. Maar TV had me naar X moeten leiden! Om bij de ikea te komen, moeten we met de trein, overstappen op een andere trein, overstappen op een buurtbus en dan nog een een klein kwartiertje over een. In de meeste boekenwinkels,.d.