kortingsbonnen museon

Het komt allemaal aan bod. Wat ze echter wel allemaal gemeen hebben, is dat het interactieve tentoonstellingen zijn, waardoor jong en oud op speelse wijze iets opsteken over de wereld. Kortingen via de veiling kunnen oplopen tot soms wel 70! Hoe is het Nederlandse landschap ontstaan? Mis geen Museon aanbieding! Een bezoek aan het Museon is dus een heel leerzaam dagje uit voor iedereen: jong en oud steken veel op van een bezoek aan dit bijzondere en interactieve museum. En hoe worden wetten en regels gemaakt? Geluid, er is meer dan je hoort. Wij, de homo sapiens, zijn ontstaan door miljoenen jaren evolutie.

Kortingsbonnen museon
kortingsbonnen museon

In totaal beslaat de collectie van het Museon maar liefst 273.000 voorwerpen, al worden lang niet al deze voorwerpen daadwerkelijk in het museum getoond. Even verderop maak je kennis met de eerste kustbewoners, een expositie die is ontstaan door opgravingen in Den Haag, waarbij resten van 42 personen die circa 5500 jaar geleden leefden, gevonden werden. alleen op vertoon van de geldige kaart. Het museum heeft een grote collectie met objecten op het gebied van biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, volkenkunde, geologie en techniek. Je staat er niet altijd bij stil, maar onze oren vertellen ons veel over de wereld om ons heen. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Museon korting! Recht en vrede, het Museon ligt vlakbij het Vredespaleis in Den Haag, waar landen die een conflict hebben naartoe gaan voor een uitspraak van de rechter. Let op: bovenstaande entreeprijzen staan niet vast, maar gelden voor een bepaald seizoen.

Kortingsbonnen station
Kortingsbonnen kermis haalderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar 14,50. 2 kinderen t/m 11 jaar) 38,00. Doe mee aan de win-actie, een veiling of struin door de kortingsacties op deze pagina. Meer weten over het Museon? Zo maak je je eigen televisieshow n leer je iets over het klimaat. Combinatiekaarten met Omniversum: (tijdens schoolvakanties alleen verkrijgbaar in het Omniversum).

Bestel CJP-pas Museon, het Museon is een wetenschappelijk museum in Den Haag. Het museum is opgericht in 1909, als het Museum ten bate van het Onderwijs, bedoeld om schoolkinderen te interesseren voor een baan in de industrie. Bijvoorbeeld over het ontstaan van de mensheid. Jongeren 12 t/m 18 jaar 9,50. Jongeren 12 t/m 18 jaar 18,75. In een tentoonstelling van zeventien delen maak je kennis met deze zeventien doelen, die bijvoorbeeld te maken hebben met armoede, klimaatverandering en vluchtelingen. Dit museum heeft als ondertitel het Museum voor Cultuur en Wetenschap en dat zorgt voor een interessant aanbod! Alle filmpjes gaan over klimaatverandering en mensen van Kenia tot de Stille Zuidzee vertellen van de verandering van het klimaat voor invloed heeft op hun dagelijks leven.