mcn ing coupon note

het aandeel van de staalproducent stond toen nauwelijks op 2 euro. Als op geen enkele tussentijdse peildatum de 10 coupon wordt uitgekeerd, planetbuff coupon maar op de einddatum de koers van AM wel boven de 6,50 euro staat, is de aflossing op 130 (1003*10). De winst was hoger dan verwacht en de meeste analisten gaven positieve aanbevelingen. De MCN heeft een driejarige looptijd en wordt in 2020 afgelost. Als alle coupons worden uitgekeerd, is het rendement op de note minmaal 8,29 (alle coupon uitgekeerd op de laatste peildatum) tot 9 (alle coupons uitgekeerd op de jaarlijkse peildatum). Uitgegeven op 10 koerswinst na 2 weken of zodra op enige wekelijkse peildatum daarna, de koersen van Shell, Aegon en KPN afzonderlijk gelijk of hoger staan dan de startkoersen. De actuele koers van AM is gelijk aan 8150 euro, zodat het aandeel met ruim 20 mag dalen om verzekerd te zijn van de uitkering van. Deze notes zijn inmiddels vervroegd afgelost 110.v.t. 9 Risico's: is de aandelenkoers van AXA na 5 jaar met meer dan 50 gedaald, ontvangt men 100 van de nominale waarde minus de procentuele koers daling van het aandeel AXA Koers staat inmiddels op 110, de aflossingskoers in februari.s. Dan is er geen uitkering van 10 en is de aflossing van de note gelijk aan 100 minus het procentuele verlies van AM ten opzichte van de startwaarde.mcn ing coupon note

BNP Paribas aegon 9 MCN Februari.
Ieder jaar keert deze Memory Coupon Note de coupon van 8 uit als het aandeel ING op 26 januari op of boven de coupongrens van EUR 8,95 staat.
Zij had besloten om een zogenoemde Memory Coupon Note op Koninklijke.
ING, XS, 89,80, 13,2, 8,00.

Het waren geen slechte cijfers die ING Bank begin deze maand publiceerde. Een (veel) hogere toekomstige koers is natuurlijk mogelijk, maar als het gaat om beleggen geldt helaas niet de wet van Moore (het aantal transistors op een chip zou elke twee jaar verdubbelen). Uitgegeven op, soortgelijk beleggingsproduct als hierboven, op de eerste peildatum vervroegd afgelost met 10 koerswinst 9, deze notes zijn inmiddels vervroegd afgelost 110. Koersen zullen zich niet voortdurend jaarlijks verdubbelen. Als het aandeel lager dan 12,60 noteert op de peildatum, is de coupon niet definitief verloren. De aflossing van de note is dan gelijk aan 100. Momenteel koerst AM op een niveau van 8,15 euro. 11,5 Wilgenhaege Cash Go BNP Paribas Memory coupon note product, gekoppeld aan de EuroStoxx50 met een Amerikaanse barriere van 65, aangeboden door Wilgenhaege Een Amerikaanse barriere houdt in dat er gedurende de gehele looptijd wordt gekeken of de Stoxx50 index met meer dan 35 gedaald.