kortingsbonnen agenda postcodeloterij

Postcodeloterij. Een ander bekend programma is En tegen 100, waarbij n kandidaat het in een quiz opneemt tegen de rest van het publiek. Dat betekende dat in 2017 maar liefst 341 miljoen euro werd uitgekeerd aan de 99 goede doelen die de loterij steunt, waaronder Amnesty International, Unicef, het Wereld Natuur Fonds en Greenpeace. Er volgen nog meer uitjes, dus houd deze pagina goed in de gaten! Zowel grote als kleinere organisaties doen mee, die zich allemaal inzetten voor een betere en groenere wereld. Ambassadeurs, in de loop der jaren hebben veel bekende Nederlanders zich ingezet voor de Postcodeloterij. De fingerhut coupons goede doelen krijgen jaarlijks een vaste bijdrage en kunnen ook in aanmerking komen voor een extra bijdrage voor een bijzonder project. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Kortingsbonnen agenda postcodeloterij
kortingsbonnen agenda postcodeloterij

Met de kortingsbonnen kunt u voordelig naar een leuk attractiepark of museum, met korting ontspannen in een spa of sportief op avontuur in Nederland of Belgie. Als deelnemer van de postcodeloterij krijgt u een voordeelagenda maar steunt u in 2017 ook vele goede doelen zoal Girls not Brides, unicef en onder andere Save the Children. Binnenkort valt de Voordeelagenda namelijk weer op de mat, vol met kortingsbonnen voor de leukste uitjes. Extra leuk: een aantal van deze bonnen kun je ook gebruiken.

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook korting! En van de deelnemers wint bovendien ook nog een splinternieuwe auto. Postcodestraatprijs, de Postcodestraatprijs wordt iedere week uitgereikt en heeft al veel straten in Nederland voorzien van nieuwe keukens, dakkapellen en badkamers. Alle deelnemers die vervolgens deze cijfers n dezelfde letters hebben (bijvoorbeeld 1234AA) verdelen vervolgens de andere helft van het totaalbedrag. Deze prijs is altijd meerdere miljoenen euro's en daardoor kan het bedrag per huishouden aardig oplopen! Alle deelnemers met die postcode winnen per lot.500.000 euro.

Korting met de Nationalekortingsbonnen agenda postcodeloterij