etsy com coupon code

fragmenten, u kunt zich afmelden voor aanbevolen fragmenten door fragmenten op uw pagina te voorkomen met de tag meta name"googlebot" content"nosnippet" op uw pagina. Een uitgelicht fragment kan er leuke bonnen om te geven zo uitzien op de pagina: Waar komt de samenvatting van het antwoord vandaan? Maakt dit deel uit van de Kenniskaart? De samenvatting is een fragment dat op programmatische wijze wordt gextraheerd uit wat een bezoeker op uw webpagina ziet. Nee, dit is een normaal zoekresultaat, dat wordt benadrukt met een speciale lay-out. U kunt feedback over een aanbevolen fragment geven door op de link 'Feedback geven' onder het vak te klikken.etsy com coupon code

Ralph Lauren coupon : Up to 50 Off Summer Sale.
Young athletes know that Eastbay is the all-in-one sports store for them.
De Knapzak Fietstocht kan gestart worden vanuit het centrum van Moergestel en vanaf het.
National in Wyomissing,.
Coupon codes can help make your purchase even more affordable.etsy com coupon code

Tested and updated daily. Generator, google Play Card Code, generator, google. Make fantastic savings on your weekly shop with Supermarket vouchers available with vouchercloud.

Dit blok met een aanbevolen fragment bevat een samenvatting van het antwoord, gextraheerd uit een webpagina, en een link naar de pagina, de titel en de URL van de pagina. We werken er altijd aan onze methoden voor het detecteren van het relevantste fragment te verbeteren, dus de resultaten die u te zien krijgt, kunnen in de loop der tijd veranderen. Hoe kunnen we dit verbeteren? Hiermee worden alle fragmenten op uw pagina verwijderd, waaronder die in gewone zoekresultaten. Wanneer we merken dat een zoekopdracht een vraag bevat, detecteren we op programmatische wijze pagina's die de vraag van de gebruiker beantwoorden en geven we een topresultaat als aanbevolen fragment weer in de zoekresultaten.